Optimalisatie

Ook websites worden oud…

Trends veranderen met de jaren. Dit kan er voor zorgen dat de looks van je website verouderd zijn. De techniek staat niet stil, er zijn elke dag weer nieuwe en betere oplossingen. Wanneer een website al een aantal jaar oud is, dan is de kans groot dat deze geoptimaliseerd kan worden.

Denk hierbij aan het opschonen van de code van jouw website, de stijl aanpassen naar iets dat nu aantrekkelijk is voor jouw doelgroep of zorgen dat Google je website beter vindt en dus hoger zet in de zoekresultaten! Ook staan wij voor jou klaar, wanneer je je website naar een hoger niveau wilt brengen.

Nu vraag je je waarschijnlijk af, wat gaat dit kosten? Helaas kunnen wij geen prijsindicatie geven zonder de website gezien te hebben en van jou gehoord te hebben wat je graag wilt veranderen/verbeteren. Daarom raden wij aan om ons te contacteren bij interesse, om een vrijblijvende offerte te ontvangen!

Opschonen

Is jouw website al een aantal jaar oud en zijn er misschien wat pagina’s stuk of ontbreken er dingen die normaal moeten werken? Dan kunnen wij kijken of we jou daarbij helpen!

SEO optimaliseren

Dit is erg belangrijk, want wanneer jouw website SEO geoptimaliseerd is, dan staat je website hoger in de zoekresultaten op Google.

Herinrichten

Als afbeeldingen en teksten niet meer op hun plek staan op je website of de weergave op mobiele apparaten is niet optimaal, dan kunnen wij kijken of we jou daarbij kunnen helpen

Laadtijden verbeteren

Er zijn een hoop verbeteringen die we kunnen doen om jouw website snellere laadtijden te geven. Contacteer ons gerust om ons daarbij te laten helpen.

 

Onze trots

Hieronder vind je al onze projecten. Neem eens een kijkje en ontdek zelf wat wij voor jou kunnen betekenen!

geheimuitje
beeldschoon-cover

Durf jij het avontuur aan te gaan?

Ik stem ermee in dat deze website mijn ingediende informatie opslaat, zodat mijn aanvraag behandeld kan worden.

Telefoon:
Jarno: +31 639089284
Joey: +31 627206897

E-mail:
info@vedr.nl

Locatie:
Zeeland, Nederland

KVK: 81787901
BTW: NL862220117B01

 

 

KVK: 81787901
BTW: NL862220117B01