Webshop

Totomo 

Eerder hebben wij al eens een webshop mogen maken voor Alex voor de verkoop van fietsen en scooters, maar zijn ambitie in het ondernemen ligt niet stil en heeft gekozen om nog een webshop te openen! Een breed assortiment, van speelgoed tot slimme ip camera’s en van gereedschap tot elektrische stepjes. Een leuke uitdaging dus om hiervoor een webshop te maken.

Klant

Alex Knoth

Diensten

Webshop
Huisstijl

Het project

We hebben samen met Alex besloten de webshop te bouwen met Shopify, doordat het admin gedeelte allemaal net wat makkelijker werkt dan WooCommerce. Na het vinden van een mooi thema konden wij aan de slag en met een nauwe samenwerking konden wij mooie teksten ontvangen van Alex en hebben visueel sterke afbeeldingen uitgekozen.

Na het bouwen van de site konden we aan de slag om alle producten toe te voegen onderverdeeld in duidelijke categorieën. Benieuwd naar de webshop? Bekijk hem gauw op totomo.nl.

totomo-in-beeldscherm

Creatief meedenken

Het idee was er, maar er was nog wat twijfel over de beste aanpak en uitvoering. Wij hebben onze hulp aangeboden en zijn samen met de klant het project aangegaan.

Producten toevoegen

We hebben geholpen alle producten netjes op de webshop te plaatsen.

Adviseren

Shopify was nieuw voor Alex, dus wij hebben een duidelijke uitleg gegeven hoe hij er mee te werk kan.

Durf jij het aan?
Laat je horen!

Wij helpen jou graag! Heb jij een vraag over een van onze diensten, interesse of wil je iets anders weten? Vul dan het contactformulier hieronder in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

Locatie:
Zeeland, Nederland

E-mail:
info@vedr.nl

Telefoon:
Jarno: +31 639089284
Joey: +31 627206897

Ik stem ermee in dat deze website mijn ingediende informatie opslaat, zodat mijn aanvraag behandeld kan worden.

KVK: 81787901 | BTW NR: NL862220117B01

Copyright © 2022 Vedr | Algemene voorwaarden | Privacy beleid | Disclaimer