Website

Budgetcoach de Bevelanden

In de afgelopen jaren is Johan zijn wens om mensen te gaan helpen gegroeid. Hij hoopt mensen die het financieel even niet meer zien zitten te helpen om hun financiën weer op orde te krijgen. Uiteraard hoort hierbij een mooi digitaal visite kaartje waar mensen zijn diensten kunnen vinden!

Klant

Johan Wisse

Diensten

Website
Huisstijl
Vindbaarheid

Het project

De vraag was om een strakke, rustige en vooral professionele website te bouwen. Hierbij was het belangrijk dat er gelijk een duidelijke uitleg te zien was over wat een budget coach nu precies inhoud. Ook een duidelijk overzicht van Johan zijn diensten was een must. We hebben gekozen voor een one pager website, waarbij dus alle informatie op een pagina staat. Hierbij hebben we een mooi geheel kunnen vormen, waarbij de website bezoeker eerst leert wat precies een budgetcoach is, vervolgens kennis maakt met Johan om uiteindelijk zijn diensten en tarieven te zien. Tot slot is er de optie om te contacteren via een strak en duidelijk contactformulier met daarbij alle nodige informatie.

Ben je benieuwd naar de website? Bekijk hem op budgetcoachdebevelanden.nl

budgetcoach-bevelanden-in-beeldscherm
De heren hebben verstand van zaken. Ze reageren iedere keer snel en gericht. Hebben inzicht om het gevoel over te brengen op de site die gewenst is. Zeer tevreden
Johan Wisse

Eigenaar, Budgetcoach de Bevelanden

Durf jij het aan?
Laat je horen!

Wij helpen jou graag! Heb jij een vraag over een van onze diensten, interesse of wil je iets anders weten? Vul dan het contactformulier hieronder in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

Locatie:
Zeeland, Nederland

E-mail:
info@vedr.nl

Telefoon:
Jarno: +31 639089284
Joey: +31 627206897

Ik stem ermee in dat deze website mijn ingediende informatie opslaat, zodat mijn aanvraag behandeld kan worden.

KVK: 81787901 | BTW NR: NL862220117B01

Copyright © 2022 Vedr | Algemene voorwaarden | Privacy beleid | Disclaimer