Website

Richardluchtenburg

Met al meer dan 20 jaar ervaring in het schildervak, is Richard zeker een professionele schilder te noemen. Werkzaam in Zeeland voor spuiterwerk, decoratief werk en leemstuc. Daarbij hoort natuurlijk een mooie website!

Klant

Richard Luchtenburg

Diensten

Website

Het project

De vraag aan ons was een website waar hij al zijn projecten op kan tonen. Met al een bestaande huisstijl en logo zijn we voor hem aan de slag gegaan. Met een hoop mooie foto’s die we kregen aangeleverd was het een feestje om deze website te maken!

Op de website moest er ruimte zijn waar hij wat over zichzelf kon vertellen, zijn klussen kon tonen, reviews van zijn klanten kon tonen en een linkje naar zijn profiel op Werkspot.

We hebben meerdere templates voor hem gemaakt, zodat hij kan variëren tussen verschillende layouts voor zijn projecten. Bestaande projecten hebben we direct voor hem op de site geplaatst.

Benieuwd naar het resultaat? Bekijk dan gauw de website op richardluchtenburg.nl

project-richardluchtenburg

Durf jij het aan?
Laat je horen!

Wij helpen jou graag! Heb jij een vraag over een van onze diensten, interesse of wil je iets anders weten? Vul dan het contactformulier hieronder in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

Locatie:
Zeeland, Nederland

E-mail:
info@vedr.nl

Telefoon:
Jarno: +31 639089284
Joey: +31 627206897

Ik stem ermee in dat deze website mijn ingediende informatie opslaat, zodat mijn aanvraag behandeld kan worden.

KVK: 81787901 | BTW NR: NL862220117B01

Copyright © 2022 Vedr | Algemene voorwaarden | Privacy beleid | Disclaimer