Op maat

De voordelen van een website op maat

1. Snelheid

Wij bouwen onze websites met het framework Next.js, dit is onvoorstelbaar snel. Zeker als je dit gaat vergelijken met een site gebouwd in WordPress. Snelheid is erg belangrijk voor je ranking in de Google resultaten, maar ook voor de website bezoekers! Als het te lang duurt voor een site laad, haken veel mensen af, waardoor je mogelijk klanten misloopt. Nog een voordeel aan Next.js is dat het gebruik maakt van voordelige caching. Caching slaat de website op in je cookies, zodat niet elke keer alle content opnieuw moet worden opgehaald. Dit is in WordPress ook zo, maar elke keer worden er alsnog een hoop functies aangeroepen die je site drastisch vertragen. Google meet de snelheid, van een goed gebouwde WordPress website, tussen de 50-80 op prestatie, terwijl een Next.js website al snel tussen de 85-100 ligt!

2. Onderhoud
Aan een website als WordPress heb je veel onderhoud, wekelijks komen er updates uit die je moet installeren. Aan een website gebouwd in code en in dit geval Next.js heb je weinig tot geen onderhoud.

Af en toe komen hier uiteraard nieuwe versies voor uit, maar dit is zeker niet wekelijks en zorgen niet direct voor kwetsbaarheden waar hackers naar op zoek zijn.

 

3. Gemak
WordPress is natuurlijk bedoelt voor het publiceren van blogs die je zonder enige programmeerkennis kan toevoegen. In een website die gebouwd is met code is dat niet direct mogelijk, maar door onze integratie met Contentful wel! Contentful zorgt ervoor dat jij via een erg gemakkelijke website zelf content kan toevoegen dat direct op je site getoond wordt. Ook komt hier weer het aspect snelheid bij kijken. Het laad namelijk vele malen sneller in, doordat de website alleen de nieuwe content erbij laad en niet zoals WordPress allemaal functies telkens opnieuw aanroept.

4. Uniek
Doordat wij de website volledig op maat bouwen, heb je een unieke site. Samen met jou maken we een design voor je website die we volledig omzetten in code dat resulteert in een prachtige resultaat!

Durf jij het avontuur aan te gaan?

Ik stem ermee in dat deze website mijn ingediende informatie opslaat, zodat mijn aanvraag behandeld kan worden.

Telefoon:
Jarno: +31 639089284
Joey: +31 627206897

E-mail:
info@vedr.nl

Locatie:
Zeeland, Nederland

KVK: 81787901
BTW: NL862220117B01

 

 

KVK: 81787901
BTW: NL862220117B01