Websites

online visitekaartje

Tegenwoordig is een website cruciaal om te hebben voor je bedrijf. Doordat vrijwel iedereen die een product of dienst nodig heeft via Google hier naar zoekt, wil je natuurlijk tevoorschijn komen. Hiervoor gebruik je je website.

Voordat je gaat beslissen wat voor website je wilt, moet je natuurlijk eerst weten wat er allemaal op de markt is! Wij bieden jou vier verschillende opties aan. We kunnen een website bouwen in WordPress, we kunnen doormiddel van code een website realiseren of een webshop met WooCommerce of Shopify. Lees hier onder meer en ontdek welke jij nodig hebt!

WordPress

 

Het voordeel van een WordPress website is, is dat deze beheerbaar is. Wat wil dat zeggen? Na het opleveren van de website kun je zelf erg gemakkelijk zonder programmeerkunsten tekst aanpassen of afbeeldingen wijzigen.

Met WordPress bouwen wij overigens ook in korte tijd kwalitatieve websites voor een laag tarief. We geven je dan keuze uit een groot aantal templates, dit zijn vooraf gemaakte websites, die we dan voor jou aanpassen naar wens.

Wil je liever een wat geavanceerdere website, die er net een tikje meer uitspringt dan de normale websites, dan kun je ook kiezen om samen met ons je website geheel naar wens te designen. We bouwen dan deze vanaf nul op tot een prachtige website!

Klinkt dit voor jou interessant? Neem dan nu contact met ons op om een vrijblijvende offerte te ontvangen!

websites-wordpress
websites-webshop

WooCommerce

 

Producten online verkopen? Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar een mooie webshop! Wij maken onze webshops instapklaar in WordPress met WooCommerce, zo is de webshop makkelijk te beheren.

Eerst gaan we samen met jou kijken welke stijl je de webshop wilt geven, zodat deze mooi aansluit op je bedrijf. Vervolgens gaan wij nog wat vragen stellen over hoe jij je producten wilt verkopen, zodat wij alle instellingen naar wens kunnen configureren.

Ook zorgen wij dat al je producten netjes op de webshop geplaatst worden en we geven we je een uitleg over de basics. Denk hierbij aan het aanpassen, toevoegen en verwijderen van producten.

Ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan nu contact met ons op om een vrijblijvende offerte te ontvangen!

Shopify

 

Ben jij een beginnend ondernemer die online wilt gaan verkopen? Dan is Shopify misschien wel interessant voor jou! Eenvoudig, snel en overzichtelijk, dat is waar je aan moet denken bij Shopify. We maken onze webshops instapklaar, zo kan je gelijk live na oplevering!

Het enige wat we van jou is een mening, wij geven namelijk een honderdtal template opties waar je uit kan kiezen. Dit zal de globale uitstraling beslissen van de webshop. Wij werken met templates, omdat dit snel resultaat bied en jij minder betaald. Heb je toch liever een webshop die geheel naar eigen design is, volledig is opgebouwd door ons? Bekijk dan eens onze dienst Woocommerce.

Heb jij een webshop nodig met niet al teveel fancy functionaliteiten, dan is Shopify de beste keuze voor jou! Wil je graag nog eens wat meer info horen over de verschillen tussen WooCommerce en Shopify? Neem dan contact met ons op, wij geven je graag meer informatie.

Ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan nu contact met ons op om een vrijblijvende offerte te ontvangen!

shopify
laptop met apps

Complexere websites

 

Allereerst gaan we luisteren naar wat jij voor ogen hebt. Daarna gaan wij kijken of dit haalbaar is. Als dit het geval is, kunnen we gaan kijken hoeveel tijd het kost om deze website te realiseren. Op basis van die calculatie zullen wij een eerlijke, vrijblijvende offerte kunnen geven. 

Wat meer technische informatie, wij kunnen responsieve websites bouwen met Angular, dit is een sterk framework. Hiermee kunnen we sterke websites bouwen die unieker zijn dan de meeste WordPress websites. Neem contact op met ons om een vrijblijvende een offerte te ontvangen.

Onze trots

Hieronder vind je al onze projecten. Neem eens een kijkje en ontdek zelf wat wij voor jou kunnen betekenen!

geheimuitje
beeldschoon-cover

Durf jij het avontuur aan te gaan?

Ik stem ermee in dat deze website mijn ingediende informatie opslaat, zodat mijn aanvraag behandeld kan worden.

Telefoon:
Jarno: +31 639089284
Joey: +31 627206897

E-mail:
info@vedr.nl

Locatie:
Zeeland, Nederland

KVK: 81787901
BTW: NL862220117B01

 

 

KVK: 81787901
BTW: NL862220117B01